beschrijving

Alle appartementen zijn reeds uitverkocht!

De appartementen binnen complex ‘De Splinter Kreek’ zijn afgewerkt met oog voor kwaliteit en detail. Zij worden voorzien van een energiezuinige verwarmingsinstallatie met HR-combiketel, een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmte terugwinning en HR++ glas. Niet alleen comfortabel, maar ook berekend op de duurzaamheidseisen van de toekomst. De raamkozijnen en schuifpuien zijn uitgevoerd in onderhoudsarm kunststof.

In totaal zijn er vier appartementtypen, die weer zijn onderverdeeld in totaal 9 verschillende varianten. In oppervlak lopen de appartementen uiteen van ca. 102 m2 tot maar liefst ca. 149 m2! Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, een berging op de begane grond en een parkeerplaats in de afsluitbare stallingsgarage. Toegang tot uw appartement heeft u via de royale hoofdentree, het lift- en trappenhuis (direct bereikbaar vanuit de stallingsgarage) en een ruime galerij.

Daarnaast kunt u uw woning verder uitbreiden dankzij een breed scala aan optie-mogelijkheden, voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar: Kindt ten Biesbroeck Makelaardij, gevestigd aan de Overdamstraat 3, 4561 AL Hulst T: 0114 31 21 29.


Belangstelling?