Weelderig wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Belgen op zoek naar woonruimte kijken steeds vaker net over de landsgrenzen waarbij al snel Zeeuws-Vlaanderen en met name Hulst in beeld komt. Hulst is immers de meest Vlaamse stad van Nederland en niet voor niets werd Hulst door de lezers van ANWB Kampioen in 2014 uitgeroepen tot mooiste Vestingstad van Nederland.

Net buiten de vestingwallen van het historische centrum is de nieuwbouwwijk Wittebrug in aanbouw; hier worden zowel woningen op ruim bemeten kavels (open en half open bebouwing) als ook ruime appartementen (galerijflat) gebouwd.

Over de Belgische belangstelling valt niet te klagen; enkele kopers ‘van over de grens’ wisten de weg al te vinden. Zij weten dat Antwerpen en Gent nooit ver weg zijn en dat de schone Zeeuwse stranden altijd goed bereikbaar zijn.

Zowel bewoners als beleggers profiteren van de gunstige markt in het Hulsterse project Wittebrug. De aankoopprijs ligt beduidend lager dan in België en de kosten voor notaris en registratie/beschrijving liggen hier veel lager. Al met al dus veel meer woning voor veel minder geld!

Speciaal om de Belgische kopers te informeren over deze gunstige mogelijkheden, is er een informatie-website opgericht en kunt u zich regelmatig op een informatieavond persoonlijk laten informeren. Kijk voor de mogelijkheden en de data van de avonden op www.zeeuws-vlaanderen.be of neem vrijblijvend contact op met makelaardij Kindt & Biesbroeck in Hulst.

Maar neemt u vooral eens een kijkje op deze website en ontdek de prachtige uitstraling van deze rustige woonwijk!


Belangstelling?