Verkoop laatste woningen Wittebrug!

Het project

Hulst - Bourgondische stad van het betere leven

De meest Vlaamse stad van Nederland.
Streekcentrum, marktplaats, toeristische trekpleister.
Historisch juweel met maar liefst 68 rijksmonumenten.
Stad van vestingwerken, stadswallen, bolwerken en ravelijnen.
Van poorten, basiliek en refugiehuizen.
Van carnaval en Van den Vos Reynaerde.
Bourgondische stad van het betere leven.
Dat is het Zeeuws-Vlaamse Hulst.

Wonen in het Witte WeeldeWITTEBRUG -
WONEN IN WITTE WEELDE

Heerlijk buiten wonen in een parkachtige villawijk, maar altijd met de charme en de levendigheid van vestingstad Hulst om de hoek: dat kenmerkt wonen in Wittebrug. Groen, besloten, veilig; een aangename en luxe woon- en leefomgeving op het Zeeuws-Vlaamse land. De stadswallen op drie minuten lopen, het fietspad naar de polderroutes bijna voor uw deur. Klassieke architectuur, eigentijdse kwaliteit. Wittebrug.

 

Voor elk wat wils

Voor elk wat wilsIn Wittebrug komen 79 grondgebonden koopwoningen en twee kleinschalige appartementencomplexen. Het complex ‘De Splinter Kreek’ heeft 24 appartementen, waarvan drie zéér ruime penthouses. Voor elk wat wils, en dus gevarieerd. Maar ook een wijk met een zeer rustig totaalbeeld door de uniformiteit in architectuur. Binnen dit geheel komt de afwisseling van de schakering van de woningen en de variatie in volume: van ‘voorname’ villa’s die zich over de volle breedte van hun bouwkavel presenteren tot meer compacte gezinswoningen. Diversiteit in het totaalbeeld brengen ook de uitbouwen, erkers, garages en dakkapellen die deels standaard en deels optioneel zijn. Kenmerkend voor de woningen in Wittebrug is namelijk dat u als koper een grote inbreng heeft in de definitieve uitvoering van uw droomhuis. Geen woning hoeft dus hetzelfde te zijn!

Aantrekkelijke kwaliteit-prijsverhouding

Aantrekkelijke kwaliteit-prijsverhouding

Wittebrug wordt een wijk op stand, met woningen op royale kavels, waardoor het geheel ruimtelijkheid ademt. Groenvoorzieningen, bomen en hagen, een speelwei, water: het voelt als buiten en toch zit u op slechts vijf minuten van het stadcentrum. De architectuur van de woningen staat borg voor een klassieke, ingetogen uitstraling. Wonen in Wittebrug betekent wonen in een exclusieve wijk. Maar niet tegen een exclusieve prijs, want de woningen onderscheiden zich mede door hun uitzonderlijke kwaliteit-prijsverhouding.

Actueel


Belangstelling?